Etiket Sonuçları: GEZİ

OKULUMUZ EGEP PROJESİ OKUL DIŞI EĞİTİM ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ DENİZLİ PAMUKKALE TRAVERTENLERİNİ ZİYARET ETTİLER.

May

OKULUMUZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ EGEP PROJESİ CAHİT ARF MATEMATİK YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA NESİN MATEMATİK KÖYÜ ZİYARETİNDE BULUNDULAR.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI öncesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle ANKARA GEZİSİ kapsamında ANITKABİR, TBMM, ESKİ MECLİS ve TACETTİN DERGAHI´nı ziyaret ettik.

Nis

Mustafa GÜZELGÖZ anısına Gezici Eşekli Kütüphane Sofulardaydı.Kütüphaneler Haftası adına düzenlenen etkinlikler kapsamında Sofular İlk ve Orta Okulu öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği Gezici Eşekli Kütüphane kitap okumaya farkındalığı artırması için köy halkına eşeklerle kitap dağıttı.Güzel ve keyifli anların yaşandığı etkinlikte öğrenciler ve köy halkı kitap okumanın, kitap almanın ve dağıtmanın hazzını yaşadı.Nice kitap dolu bir gelecek ümidiyle..

ÇOK SEVERİM GEZMEYİ EŞEĞİMLE

TAŞIDIĞIM EN BÜYÜK HAZİNE