Etiket Sonuçları: ZEKA

EGEP PROJESİ KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE HALK EĞİTİM MERKEZİ BÜNYESİNDE OKULUMUZDA AÇILAN KURSLAR YILSONU SERGİSİNE KATILDI.

Ock

Okulumuz EGEP PROJESİ kapsamında çeşitli zeka oyunlarından yarışmalara katılacak öğrencilerimiz her fırsatta hazırlık yapıyorlar.

May

Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finalinde okulumuzu 3-A sınıfından Abdurrahman SÜMER ve 5-A sınıfından Kübragül AKSU temsil etti.Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi çalıştıran Engin CENGİZ´e teşekkür ediyoruz. Başarıları daim olsun.

Mrt

8 Farklı alanda katıldığımız Akıl ve Zeka oyunları turnuvasında Mangalada il birincisi olan Kübra Gül Aksu, Equilibrio da il birincisi olan Abdurrahman Sümer, Pentego da il ikincisi olan Hasan Alperen Doymaz, Q-bitz de ilkokullarda il ikincisi olan Hüma Özdemir, Reversi de il ikincisi olan Havva Yavuz , Kulami de il ikincisi olan Erol Doymaz, Pentego da ilkokullarda il üçüncüsü olan Yiğit Özdemir ve ilkokullarda Mangala da il üçüncüsü olan Şefika Karaköse´yi tebrik ederiz. Bursa bölge finallerinde Abdurrahman Sümer ve Kübragül Aksu´ya başarılar dileriz. Öğrencilerimizi canı gönülden kutluyoruz, Başarıları daim olsun. Akıl ve zeka oyunları koordinatörümüz Engin Cengiz hocamıza da emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz..