Etiket Sonuçları: SOFULAR

Nis

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ YESİLLİK EKMEK İÇİN HAZIRLIK YAPIYORLAR

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ EGEP PROJESİ KURUMLARARASI İŞBİRLİĞİ ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE GENÇLİK SPOR BAKANLIĞININ ORGANİZE ETTİĞİ TIRMANMA SPORU TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILDI.

OKULUMUZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ EGEP PROJESİ YABANCI DİL EĞİTİMİ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA  İNGİLİZCE DERSİNİ KAHVALTI YAPARAK İŞLEDİLER.

Mrt

EGEP projesi robotik ve kodlama eğitimleri kapsamında okulumuz öğrencileri iki araç arasına park eden robotlar kodladılar.

Mrt

Okulumuz öğrencileri EGEP projesi 'CAHİT ARF MATEMATİK YILI' etkinlikleri kapsamında pi günü etkinliklerine katıldılar.

Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri EGEP projesi,özel yeteneklerin keşfi amacıyla yetenek taramasına katıldılar.

Ara

İlkokullarımız kodlama programlarını öğrenerek dijital içerik üretmeye hazırlanıyorlar.

Ara

Okulumuz kız öğrencilerine Pazarlar Müftülüğü Kuran Kursu öğretmeni Emine hocamız tarafından mahremiyet eğitimi verildi.

Ara

10 Aralık insan hakları günü nedeniyle okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından program düzenlendi.

Okulumuz öğretmenlerinin yazdıkları ve Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Pazarlar Kaymakamlığının Ortak yürüttüğü Zafere Koşuyorum isimli proje yazma eğitimine okulumuz öğretmenleri katıldı.

İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında öğrencilere hayvan sağlığı konulu seminer verildi. Veteriner tarafından verilen eğitimde öğrenciler hayvanlarla ilgili akıllarına takılan bir çok soruya yanıt buldu.

Öğrencilerimiz Simav ilçemizde bulunan Sinema ve Halk Kütüphanesine gezi düzenledi. Sanatla dolu bu güzel gün çocuklarımızı çok sevindirdi.

Okulumuz taradafından düzenlenen TUBİTAK Bilim Fuarında Kütahya yöresinde yetiştirilen aromatik bitkiler tanıtıldı. EGEP projesi Hekim Sinan Etkinlikleri kapsamında yapılan faaliyetimiz büyük ilgi gördü.

Egep Projesi Hekim Sinan teması ile ilgili İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile yapılan Protokol kapsamında Şifalı ve aramatik bitkiler toprakla buluştu.

Anasınıfı öğrencilerimiz ve anneleri EGEP projesi kapsamında yaz kuyusu mevkinde piknik düzenledi.

Her şey merakla başlar.

Ara

Yerli Malı Haftasının amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artırılmasıdır.Tutumlu olmanın,yatırım yapmanın ve yerli malının kullanılmasının önemini vurgular.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizle spor yapıyorsak bu etkinliği velilerimizlede devam ediyoruz. Yaşam boyu sporla kalın.

Ara

İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ile Sofular İlkokulu ve Sofular Köyü Muhtarlığı arasında  imzalanan protokol kapsamında Sofular Tarım Atölyesi Kuruldu.

Nis

Mustafa GÜZELGÖZ anısına Gezici Eşekli Kütüphane Sofulardaydı.Kütüphaneler Haftası adına düzenlenen etkinlikler kapsamında Sofular İlk ve Orta Okulu öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği Gezici Eşekli Kütüphane kitap okumaya farkındalığı artırması için köy halkına eşeklerle kitap dağıttı.Güzel ve keyifli anların yaşandığı etkinlikte öğrenciler ve köy halkı kitap okumanın, kitap almanın ve dağıtmanın hazzını yaşadı.Nice kitap dolu bir gelecek ümidiyle..

ÇOK SEVERİM GEZMEYİ EŞEĞİMLE

TAŞIDIĞIM EN BÜYÜK HAZİNE