Mrt

Okulumuzda EGEP projesi din öğretimi etkinlikleri kapsamında mübarek ramazan ayının gelişini coşkuyla kutladık.

Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri EGEP  projesi kapsamında medya ile işbirliği yaparak yaptıkları etkinliklerin haber yapılmasını sağladılar.

Mrt

Okulumuz öğrencileri egep projesi kapsamında 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF'İ ANMA GÜNÜ'NÜ coşkuyla kutladı.

Mrt

EGEP projesi robotik ve kodlama eğitimleri kapsamında okulumuz öğrencileri iki araç arasına park eden robotlar kodladılar.

Mrt

Okulumuz öğrencileri EGEP projesi 'CAHİT ARF MATEMATİK YILI' etkinlikleri kapsamında pi günü etkinliklerine katıldılar.

Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri EGEP projesi,özel yeteneklerin keşfi amacıyla yetenek taramasına katıldılar.

Mrt

EGEP PROJESİ,EĞİTİMDE İNOVASYON ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İSPANYOL ÖĞRETMENLER OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Mrt

OKULUMUZ,EGEP PROJESİ ÖZEL EĞİTİM ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİMİZ RAMAZAN EMİR AKDUMAN OKUMAYA GEÇEREK BİZLERİ SEVİNDİRDİ.

Mrt

OKULUMUZ 2. SINIF ÖĞRENCİLERİ EGEP PROJESİ CAHİT ARF MATEMATİK YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SİMETRİ KONUSUNU İŞLEDİLER.

Mrt

OKULUMUZ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ EGEP PROJESİ ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMLERİ KAPSAMINDA SUMOCU MBOTLAR KODLADILAR.

Mrt

OKULUMUZ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ EGEP PROJESİ DİJİTAL EĞİTİM KAPSAMINDA EĞİTİMCİ YAZAR  CELAL AKBAŞ İLE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ock

Okulumuz EGEP projesi kapsamında kodlama eğitimlerine yarıyıl tatilinde de ara vermeden devam ediyor.

Ock

OKULUMUZ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ EGEP PROJESİ KAPSAMINDA AYDINLANMA ARAÇLARINI ÖĞRENDİLER

Ock

OKULUMUZ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ EGEP PROJESİ KAPSAMINDA İNGİLİZCE DERSLERİNİ UYGULAMALI OLARAK İŞLEDİLER.

Ock

Okulumuz EGEP projesi kodlama öğretimi kapsamında 3. ve 4. sınıf öğrencileri engelleri tanıyan robot yaptılar.