KÜTAHYA / PAZARLAR - Sofular İlkokulu

Haz

Anasınıfı öğrencilerimiz ve anneleri EGEP projesi kapsamında yaz kuyusu mevkinde piknik düzenledi.

Ock

Sofular İlkokulu ve Ortaokulu'nun Gençlik Spor Müdürlüğü ile organize ettiği ve 11-12 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan sportif yarışmalar büyük bir ilgi uyandırdı. Veliler arası iletişimi güçlendirmek, veli okul iletişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışma kapsamında; bayanlar arası yumurta taşıma, survivor,bocc. Erkekler arası; survivor,bocce ve tahta araba yarışması yapılacak. Birinciler Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından ödüllendirilecek.

Ock

Köyümüz sakinlerinden Hüseyin Gamalı amcamız okulumuza kitap desteğinde bulundu. Kendisi de iyi bir okur olan Hüseyin GAMALI özellikle Nutuk Kitabını defalarca okudum. Nutuk bizim yol haritamız, öğrencilerimizin de bu kitaplardan faydalanmaları için bu kitapları Sofular İlkokulu ve Ortaokulu kütüphanesine hediye ediyorum dedi.

Her şey merakla başlar.

Ara

Yerli Malı Haftasının amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artırılmasıdır.Tutumlu olmanın,yatırım yapmanın ve yerli malının kullanılmasının önemini vurgular.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizle spor yapıyorsak bu etkinliği velilerimizlede devam ediyoruz. Yaşam boyu sporla kalın.

Ara

İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ile Sofular İlkokulu ve Sofular Köyü Muhtarlığı arasında  imzalanan protokol kapsamında Sofular Tarım Atölyesi Kuruldu.

ENGELLİLERİ DEĞİL, ENGELLERİ REDDET

BİRAZ EMPATİ..

May

Adil Şahin hocamızın kursları sonucu öğrencilerimizin ortaya koyduğu eserlerden oluşan resim sergimizi açtık.

May

Anasınıfı öğrencilerimiz tekne oruçlarını tutup iftarlarını aileleri ve öğretmenleri ile beraber yaptılar.Hazırladıkları dualar ve gösteriler mukemmeldi.Daha sonra öğrencilerimiz keplerini atıp mezun oldular. 1. Sınıf onları bekliyor.

May

Engelliler haftası kapsamında öğrencilerimizin empati kurabilmeleri için Simav Özel Eğitim okulunu ziyaret ettik.Sonrasında ise Simav Kent Müzesini ziyaret ettik.

May

SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASINDA TÜRKİYE 2.SİYİZ. Danışman öğretmenimiz Habibe DOĞRUOĞLU ve dereceye giren öğrencimiz Mehmet DUMLUPINAR´ı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz..

´´ ZAMAN DURSUN KÜTAHYA OKUSUN ´´

May

1.Sınıflar okuma bayramını çeşitli etkinliklerle kutladı.

May

Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finalinde okulumuzu 3-A sınıfından Abdurrahman SÜMER ve 5-A sınıfından Kübragül AKSU temsil etti.Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi çalıştıran Engin CENGİZ´e teşekkür ediyoruz. Başarıları daim olsun.